• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

sapuluh rebu sikat huntu rambut didesain lemes henteu tiasa nyerang gusi

Pedaran pondok:

Sapuluh rebu sikat huntu rambut urang nganggo téknologi penanaman padet anu liang pasagi ageung, bulu dua kali sareng kalembutan anu béda, ngalibatkeun élmu kriptografi, ngadistribusikeun huntu lembut, permén karét, sareng tekanan permén karét


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk sikat huntu rambut sapuluh rébu
    Bahan bristle Filamén
    Bahan cecekelan sikat TPU
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.127mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa
    toothbrush

    Ningkatkeun panilitian sareng pamekaran, inovasi lega

    Produk kami parantos ditingkatkeun sareng dikembangkeun pikeun nyayogikeun sababaraha lolongkrang pikeun nyérénkeun arus balik. Ngagunakeun téknologi penanaman padet liang anu pasagi ageung, éta beresih sareng aman nalika nyikat.

    Pakem sikat kualitas

    Pakem sikat anu kami rancang dumasar kana prinsip ergonomics, anu tiasa nyocogkeun dampal panangan sareng cekelan anu raos. Éta hemat tanaga gawé, fleksibel sareng nyaman dianggo.

    toothbrush

     Panjelasan Produk:

    Kauntungan produk; sapuluh rébu kapadetan tinggi sareng bulu nyaman, épisiensi tinggi sareng seueur fungsi, rasa katun, filamén sikat ultra-halus, sakedik 0,127mm. Lemes sareng super lemes, bulu lemes kalembutan, bungkus huntu lembut, masihan permén karét bari henteu nyerang gusi. Sirah sirah dilebarkeun pikeun ngagedéan permukaan kontak sareng permukaan waos, sareng beberesih langkung saé.

    Perhatian :

    Pancegahan pikeun ngagunakeun sikat huntu Kanggo katahanan sikat huntu sareng kanggo kaséhatan anjeun nyalira, émut ka tegalan sikat huntu unggal-unggal sikat waos anjeun. Saatos nganggo sikat huntu pikeun sababaraha waktos, éta bakal ngumpulkeun seueur baktéri, jamur sareng mikroorganisme. Saatos nyikat huntu anjeun, tempatkeun sikat huntu handapeun keran sareng kocokkeun pisan pikeun diberesihan, teras atur sikat huntu kana hawa garing. Nalika nempatkeun sababaraha sikat sikat gigi, tong silih tutul pikeun nyegah virus tiis atanapi flu nyebarkeun ngaliwatan sikat huntu. Masang rak di bumi anu tiasa nempatkeun sababaraha sikat huntu sacara vertikal henteu hargana mahal, tapi éta saé pikeun kaséhatan pikeun sakulawargi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami