• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat sikat huntu lega-sirah lemes

Pedaran pondok:

Sikat huntu lega-sirah ieu nyoko kana bulu impor sareng bulu spiral, anu ngagaduhan pangaruh antibakteri. Bulu lemes tina rupa lemesna dicampur, lemes sareng kuat, sareng tiasa berperan dina ngabodasan, ngabersihan permén karét sareng masagi.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk Sikat sikat huntu anu lega
    Bahan bristle Pbt
    Bahan cecekelan sikat TPU
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.18mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    Sikat huntu lega-sirah ieu nyoko kana bulu impor sareng bulu spiral, anu ngagaduhan pangaruh antibakteri. Bulu lemes tina rupa lemesna dicampur, lemes sareng kuat, sareng tiasa berperan dina ngabodasan, ngabersihan permén karét sareng masagi.

    color

    detil produk : Desain awak lega anu inovatif

    Warna opsional

    150% kanaékan permukaan bersih 

    + 30% Bulu méwah sareng padet, ningkatkeun épisiénsi

    -10% Kandel sirah sikat kanggo beberesih anu langkung jero

     48 langkung liang Pijet sutra lemes pikeun numutkeun permén karét

    Pakem sikat ergonomis

    Desain sisikian dina cekelan,

    Gampang dicekel sareng langkung betah

    Kauntungan produk :

    Sikat sikat huntu anu lega tiasa ningkat pisan kontak sareng waos. Nalika anjeun masih nganggo sikat huntu tradisional, anjeun ngan ukur tiasa nutupan dua huntu dina baris luhur atanapi handap. Nyéépkeun waktos sareng damel, sanaos sikat na henteu rata. Ganti ku sikat huntu lega sareng sirah 14% langkung lega, sareng anjeun tiasa sikat kadua jajaran huntu dina waktos anu sami. Éta ngahémat waktos nyeuseuh anu berharga sareng ngajantenkeun meresihan langkung merata. Kauntungan séjén tina sirah anu lega nyaéta ogé tiasa ngurut gusi nalika ngabersihkeun waos. , Kami nganggo bulu pbt. Sedengkeun mastikeun élastisitas sareng lemes, bulu PBT tiasa ngabersihan jero sela-sela gusi. Laju nyerep cai langkung handap, laju garingna gancang, sareng baktéri henteu gampang dibibita. Tengah-tengah gagang sikat sareng bagian tengah sareng handap bagian tukangna dihias sareng bantalan karét lemes, kalayan pola anti-selip, sahingga anjeun tiasa nahan huntu anjeun langkung pageuh.

    Saran
    1. Entong nganggo teuing kakuatan nalika nyikat huntu anjeun pikeun nyingkahan masalah sapertos lenyepan enamel waos sareng karusakan karét.
    2. Jalma anu bénten-bénten ngagaduhan baktéri oral anu sanés. Pikeun ngahindarkeun bursa cairan awak sareng baktéri, henteu disarankeun pikeun nyampur sikat huntu. Utamana lamun aya tatu dina sungut, gampang sangsara tina panyakit imun atanapi panyakit nular tangtu.
    3. bulu anu dipaké sareng cacad, kamampuan ngabersihkeun bakal ngirangan nyata. Sacara umum, siklus ngagantian sikat huntu nyaéta 3-4 bulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami