• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Diasah sikat huntu areng

Pedaran pondok:

Sikat huntu areng awi dingaranan tambihan areng awi kana bulu na. Warnana benten sareng sikat huntu tradisional. Kusabab bulu ditambahan ku areng awi ion aktif C diekstraksi tina areng awi, warnana hideung hideung. Biotéhnologi ieu parantos dikenal. Dianggo salaku sikat huntu pikeun neken napas sareng masalah lisan anu sanés.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk sikat huntu areng awi
    Bahan bristle Filamen areng awi
    Bahan cecekelan sikat pp + tpr
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.18mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    detil produk

    0.18mm Langsing runcing buuk

    Hulu sikat anu dipilih kalayan ati-ati, ku filamén pondok, ngabersihan lolongkrang antar huntu, kalayan permukaan anu melengkung unik ieu, nyandak pangalaman énggal pikeun ngabersihkeun waos

    toothbrush222
    bamboo

    Partikel areng awi

    Areng awi kualitas luhur diolah janten bubuk halus, anu ngagaduhan kapasitas adsorpsi anu kuat sareng tiasa nyerep résidu sareng bau kai. Tiasa ngadamel bulu garing gancang, tetep bersih, aman sareng higienis

    Panjelasan Produk:
    Warnana benten sareng sikat huntu tradisional. Kusabab bulu ditambih ku areng awi ion aktif C diekstraksi tina areng awi, warnana hideung hideung, anu bénten sareng pinuh ku kapribadian.
    Bons areng C ion aktif nyaéta atom C super-énergi tingkat inten sareng struktur jaringan sasari tina areng awi dina suhu luhur sareng tekanan tinggi, sareng nganggo téknologi berteknologi tinggi pikeun ngagabungkeun arang awi C ion aktif kalayan bulu pikeun ngahasilkeun adsorpsi super, beueus résistansi, kendali kalembaban sareng kamampuan Antibakteri, éta ogé tiasa ngaleupaskeun sinar infra merah jauh sareng ion oksigén négatip. Éta katelah satpam abad ka-21. Ieu seueur dianggo dina seueur bidang kahirupan masarakat sadidinten.

    Kaunggulan:
    Diaméter luhur bulu nyaéta 0.18mm, 8, anu tiasa sacara bersih ngabersihkeun gingival crevicular sareng sendi gigi anu henteu tiasa diaksés ku sikat huntu biasa, sacara lembut nyabut kalkulus gigi sareng piagam waos, ningkatkeun kakuatan ngabersih sikat sikat, ngirangan tingkat kajadian tina periodontitis, sareng henteu ngarugikeun enamel tina permukaan waos, supados ngajaga kaséhatan sareng kabersihan huntu.
    Prosés ngosok huntu anjeun ogé prosés masok permén karét kalayan luhur bulu alit. Dibandingkeun sareng sikat huntu biasa, sikat huntu areng awi tiasa ngirangan tekanan kana gingiva sareng ngirangan fenomena gingival beureum sareng pembengkakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami