• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

oem lemes bulu sikat sikat sirah sirah leutik

Pedaran pondok:

Produk ieu tiasa disetél dina rupa-rupa warna, sareng sikat sirah anu indah, anu tiasa nembus tembus kana rongga lisan. Bulu sikat huntu lemes disusun kalayan padet, anu tiasa ngabersihan jurang anu jero


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk sikat huntu lemes
    Bahan bristle Filamén
    Bahan cecekelan sikat pp + tpe
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.18mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    Panjelasan Produk:
    Huluna sikat produk ieu saé pisan, bulu hampang, kapadetan tinggi, disusun pisan pikeun ngabersihan huntu. Filamen sikat langsing sareng lemes, nyandak pangalaman anyar tekanan Aijie. Pakem sikatna rupa-rupa, sareng desain non-slip aman sareng intim anu tiasa dianggo.

    Cara anu leres pikeun sikat huntu anjeun
    "Metode pick-and-brush": Pasang ujung bulu sikat gigi di simpang gusi sareng makuta, pencét sakedik arah huntu (urut karét), sikat huntu luhur ti luhur ka handap, sareng huntu handap ti handap ka luhur; huntu payun Tina sisi jero, nangtung sikat sikat dina létah nyanghareup ka arah permukaan oklusal; sikat permukaan jero, luar sareng oklusal tina ujung huntu. Sedengkeun pikeun waktos nyikat, umumna 3 menit langkung saé, sahingga aya waktos cekap kanggo sikat sadaya bagéan huntu. Sababaraha jalma di luar Cina parantos ngusulkeun "sistem tilu-tilu-tilu" nyikat waos, nyaéta nyikat huntu anjeun dina waktos 3 menit saatos 3 kali tuang, sareng nyikat huntu salami 3 menit unggal waktos. Tangtosna, nyikat huntu anjeun énjing sareng sonten sareng ngumbah sungut anjeun saatos tuang umumna cekap. Pondokna, mastering metoda bener tina brushing sacara efektif tiasa mayungan huntu sareng jaringan periodontal, sahingga huntu anjeun tiasa langkung seueur ngalayanan kasihatan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami