Bédana antara bulu lemes sareng lemes tina sikat huntu

Dibandingkeunku sikat huntu anu keras, sikat sikat sikat bulu kirang ngabahayakeun huntu sareng parantos kéngingkeun seueur palanggan. Hayu urang tingali sacara langkung caket bédana antara sikat huntu lemes sareng keras, sareng cara nganggo sikat huntu lemes.
Naon bedana sikat huntu lemes sareng sikat huntu anu atos
   1. Bedana sikat huntu lemes sareng sikat huntu anu atos
   Bédana anu paling jelas antara sikat huntu lemes sareng sikat sikat sikat rambut nyaéta tékstur bulu. Sikat sikat huntu anu keras tiasa gampang ngarusak enamel dina permukaan waos. Salaku tambahan, sakedik paduli ogé tiasa ngarusak permén karét. Kaseueuran jalma ngan ukur kedah mésér sikat untu anu lemes. Tapi pikeun miceun kokotor tina waos, pangaruhna sami naha nganggo sikat huntu anu atos atanapi lemes. Hal anu paling penting nalika nyikat huntu anjeun nyaéta sikat huntu dina posisi anu pas.
 Salaku tambahan, naha éta sikat huntu lemes atanapi heuras, ngumbah sikat huntu sacara tuntas saatos unggal panggunaan, sareng ngocok kalembaban sabisa-bisa janten garing sareng bersih.

   2. Kumaha cara ngagunakeun sikat huntu anu lemes
   1. Bulu sikat sikat gigi kedah ditempatkeun dina sudut 45-derajat kalayan permukaan huntu, disimpen diagonal sareng lembut diteken dina simpang beuheung huntu sareng permén karét, sikat sacara vertikal sapanjang huntu interdental, sareng sakedik muterkeun bulu.

  2. Entong nganggo seueur kakuatan nalika nyikat waos. Sikat ti luhur ka handap nalika nyikat huntu luhur sareng ti handap ka luhur nalika nyikat huntu handap. Sikat bolak-balik, bersih di jero sareng luar.
  3. Anjeun kedah nyikat waos sareng ngumbah sungut anjeun énjing sareng sonten. Upami tiasa, sikat waos anjeun langsung saatos unggal tuang. Penting pisan pikeun sikat sikat huntu sateuacan bobo. Sikat huntu anjeun henteu kirang ti 3 menit unggal waktos.
4. Pilih sikat huntu anu leres. Sikat huntu kedah janten sikat huntu-kaséhatan. Bulu bulu kedah lemes, permukaan sikat rata, sirah sikat alit, sareng bulu dibuleudkeun. Sikat sikat huntu sapertos kieu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun piagam waos tanpa ngarusak huntu sareng permén karét.
        5. Saatos unggal nyikat, ngumbah sikat huntu, lebetkeun sirah sikat kana cangkir, teras tempatna dina tempat anu berventilasi sareng garing. Sikat sikat gigi énggal kedah diganti unggal 1 dugi ka 3 bulan. Upami bulu sumebar sareng dibéngkokeun, éta kedah diganti dina waktosna.


Pos waktos: Aug-27-2020