Kumaha carana milih sikat huntu barudak

Seueur kolot anu ngokolakeun watek budakna ngosok huntu ti saprak budak, janten iraha murangkalih kedah nyikat huntu langkung saé? Naon sikat sikat huntu anu kuring kedah pilih? Naon pancegahan nalika milih sikat huntu barudak? Hayu urang bagikeun dinten ieu: Kumaha carana milih sikat huntu barudak

tooth

Hayu urang tingali dina waktos nalika orok mimiti sikat. Nalika orok umurna sakitar 2 taun, huntu luhur sareng handap dasarna panjang. Dina waktos ayeuna, indung anu ati-ati kedah ngokolakeun kabiasaan nyikat budak sareng mésér anu cocog pikeun murangkalihna. Sikat huntu kaluar.
Nalika milih sikat huntu murangkalih, hal anu pangpayunna katingali nyaéta lemesna bulu sikat huntu. Sikat huntu murangkalih kedah didamel lemes-gancangna. Entong nganggo bulu sedeng sareng keras. Bulu sedeng sareng beurat bakal ngaruksak lelembutan budak. Gums.
Salaku tambahan, parios naha ujung sikat huntu barudak anu dipilih pikeun anak anjeun leutik, henteu lega teuing, lébarna henteu gampang diputer sacara fleksibel dina sungut anak upami leutik teuing, sareng ujung leutik tiasa langkung ageung Nyikat.
Aya ogé masalah cecekelan. Kusabab panangan alit murangkalih alit, tong milih gagang anu alit teuing, tapi gagangna langkung kentel, anu bakalan ngabantosan murangkalih nalika nyikat waos. Nalika ngagaleuh sikat huntu, pastikeun bawa anak anjeun pikeun rujukan.

Teras aya waktos ngagentos sikat gigi murangkalih. Disarankeun ngaganti aranjeunna unggal 3-4 bulan, tibatan ngantosan dugi sikat sikat sikat gigi ditekuk atanapi murag. Tangtosna, upami sikat sikat sikat gigi ditekuk atanapi murag dina 3 bulan, maka Ganti waé langsung.


Pos waktos: Aug-27-2020