Warta

  • The difference between the hard and soft bristles of the toothbrush head

    Bédana antara bulu lemes sareng lemes tina sikat huntu

    Dibandingkeun sareng sikat huntu anu keras, sikat sikat sikat bulu kirang ngabahayakeun huntu sareng parantos kéngingkeun palanggan. Hayu urang tingali sacara langkung caket bédana antara sikat huntu lemes sareng keras, sareng cara nganggo sikat huntu lemes. Naon bedana sikat huntu lemes a ...
    Maca deui
  • How to choose a children’s toothbrush

    Kumaha carana milih sikat huntu barudak

    Seueur kolot anu ngokolakeun watek budakna ngosok huntu ti saprak budak, janten iraha murangkalih kedah nyikat huntu langkung saé? Naon sikat sikat huntu anu kuring kedah pilih? Naon pancegahan nalika milih sikat huntu barudak? Hayu urang bagikeun dinten ieu: Kumaha carana milih chi ...
    Maca deui
  • How to choose a toothbrush

    Kumaha carana milih sikat huntu

    Mimiti, nalika mésér cangkir cuci mulut, anjeun kedah merhatoskeun desain fungsional lengkep sikat sikat gigi, anu dijelaskeun dina tilu léngkah ieu. Mimiti, urang kedah merhatoskeun bentuk desain sikat sikat huntu, sapertos desain bentuk gelombang, anu cocog sareng ca lisan ...
    Maca deui