• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat huntu nano rumah tangga kualitas luhur kanggo bumi

Pedaran pondok:

Sikat huntu Nano nyaéta sikat huntu sareng sababaraha pasipatan khusus didamel nganggo téknologi nano-sintétik Éta ngagaduhan ciri élastisitas, kateguhan sareng lemes. Éta langkung lemes sareng langkung elastis tibatan bahan nilon tina filamén sikat huntu tradisional sareng langkung hadé ngajaga gusi sareng enamel.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk  sikat huntu nano
    Bahan bristle Filamén
    Bahan cecekelan sikat TPU
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.127mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

     

    Panjelasan Produk

    Sikat huntu Nano tingal sikat sikat huntu sareng sababaraha pasipatan khusus didamel ku téknologi nano-sintésis. Téknologi nano-antibakteri sareng bahan nano-antibakteri tiasa ngahambat tumuhna seueur baktéri ngabahayakeun dina permukaan sikat huntu nalika dianggo sapopoé, janten hésé baktéri salamet.

    Kauntungan produk

    1Nano-antibakteri téknologi sareng bahan nano-antibakteri tiasa ngahambat tumuhna seueur baktéri ngabahayakeun dina permukaan sikat huntu nalika dianggo sapopoé, janten hésé baktéri salamet. Ion aktif arang-grade awi, adsorpsi super sareng dékomposisi, kabisa tahan beueus, ngabantosan sikat huntu garing, ngirangan kasempetan baranahan baktéri, ngaluarkeun noda, piagam waos, huntu séhat sareng bodas.

    2 Bulu karét lemes elastis langkung lemes sareng langkung élastis tibatan bahan nilon tina filamén sikat huntu tradisional, sareng langkung saé ngajaga karét sareng enamel. Urut gusi henteu gampang dibentuk, sareng moal siga bulu deformasi. Saatos deformasi, kawat horizontal bakal miring sareng nyuburkeun karét sareng mukosa lisan.

    3 Sirah karét lemes sareng bulu ngadopsi téknologi cetakan hiji waktos, nembus sikat gigi nilon tradisional kalayan rambut rajékan, sareng digosok, sahingga kapang sareng baktéri teu tiasa disumputkeun, mastikeun kabersihan baktéri. Nalika nyikat huntu anjeun, éta bakal ngabersihan palapis létah, ngaleungitkeun langkung seueur kokotor, ngabersihan dua kali, sareng napas anu langkung seger.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami