• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Polymer tpu tinggi sikat sikat huntu ngajaga gusi

Pedaran pondok:

Sikat sikat gigi tpu didamel ku generasi anyar bulu polimér sareng téknologi cetak unik. Bulu bulu ngagaduhan ujung buleud sareng sentuhan lemes. Éta miara permén karét sareng nyandak pangalaman sikat anu raoseun.

 

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk Polimér tinggi TPU sikat sikat huntu
    Bahan bristle TPU halis
    Bahan cecekelan sikat TPU
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.20mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    Bubuka produk:

    Bulu sikat sikat tpu urang didamel tina bulu menara anu disegmentasi, digabungkeun sareng téknologi cetakan unik, bulu lemes sareng lemes keuna, masihan rohangan lisan raos spa. Desain sadayana seger sareng saderhana, raoseun sareng berehan

    Naha sikat huntu lemes tiasa ngabersihkeun waos?

    Analisis: Upami sikat sikat sikat huntu lemes teuing, panginten henteu mungkin pikeun ngabersihkeunana, tapi upami bulu teuing cangkéng, éta bakal gampang nyababkeun karét. Khususna, pilihan sikat huntu kedah dumasar kana kaayaan masing-masing. Sacara umum, pasién anu ngagaduhan panyakit periodontal kedah milih sikat huntu berbulu lemes, anu merenah pikeun meresihan periodontal, sedengkeun anu henteu ngagaduhan panyakit periodontal tiasa milih sikat sikat huntu kalayan sedeng atos.

    Kapadetan tinggi-nano-filamén molekular: 

    bulu polimér, filamén lemes, ngabantosan mersihan permukaan waos, mulangkeun aslina dua ratus huntu, jaga sungut seger sareng séhat

    阿帕齐2详情页_WPS图片
    Brush handle

    Pakem non-slip ergonomis :

    Desain cecekelan sikat non-slip anu raoseun, saluyu sareng ergonomis, cekelan anu nyaman sareng operasi anu gampang

    Cecekelan sikat tékstur anu nyaman :

    Desain saderhana, nyuntikkeun rasa mode kana kahirupan, sareng dina waktos anu sami ngabantosan pikeun fleksibel ngawasa kakuatan nyikat pikeun nyegah kakuatan anu kaleuleusan tina ngarusak gusi

    Brush handle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami