• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sapasang filamén sikat sikat sikat sikat huntu

Pedaran pondok:

Sikat sikat gigi pasangan ieu khusus dikustomisasi ku dua sirah sikat ngawangun satengah haté, anu digabungkeun kana pola ngawangun haté anu lengkep. Sirah sirah didesain ku Xiaoqiao, anu merenah sareng fleksibel pikeun ngabersihkeun waos dina juru


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk Sikat sikat huntu
    Fitur Bersih, nyalindungkeun permén karét
    Bahan cecekelan sikat TPU
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0,01mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis pasangan
    toothbrush22

    0,01mm bulu sutra rupa

    Diaméter tip tina filamén sikat saageung 0,01mm henteu ngan ukur tiasa ngabersihkeun noda dina permukaan huntu, tapi ogé nembus jero kana sulcus gingival sareng rohangan interdental; filamén sikat lemes miara karét, ngajantenkeun unggal huntu murni sareng jelas sapertos cinta tanpa nyéépkeun kokotor.

    desain saderhana

    Pakem sikat nyoko kana warna hideung bodas anu klasik, desainana saderhana sareng raoseun, sareng sakujur awak didamel tina plastik tingkat dahareun, anu raoseun teu kabeuratan

    toothbrush2

    Kumaha cara sikat huntu anu leres?
    Disarankeun ngaganti sikat huntu salami tilu bulan. Beuki lami sikat huntu dianggo, langkung gampang bulu bakal dipakena sareng Dengdekkeun sareng kamampuan ngabersihkeun bakal ngirangan. Dina waktos anu sasarengan, sirah sikat ogé mangrupikeun tempat pembiakan baktéri.
    1: Bulu sareng huntu condong kana sudut 45 °, lembut pencét, sikat 4-6 kali sacara horisontal sareng sikat vertikal.
    2: Sikat sisi luar huntu luhur sareng handap heula, teras sikat sisi jero huntu, mindahkeun sikat huntu bulak-balik.
    3: Sikat permukaan mamah, iklas sikat sikat datar, kocok sikat huntu bulak-balik sakeudeung, sareng ati-ati ngabersihan huntu.
    4: Sikat tukang gunung pikeun mencétan, anjeun kedah sikat bagian payun sikat ti jero ka luar.
    5: Tungtungna, sikat létah, sikat ku lemes tina dasar létah kana ujung létah kanggo ngaleungitkeun lapisan létah sareng ngaleungitkeun baktéri.
    6: Sikat huntu anjeun kalayan kualitas luhur salami tilu menit unggal waktos supados napas anjeun seger.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami