• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Arang antibakteri sikat huntu spiral sikat huntu

Pedaran pondok:

Bahanna didamel tina sutra halus sareng rambut lemes. Fungsi utami nyaéta beberesih, palapis létah sareng beberesih permén karét. Filamén sikat huntu areng awi ngandung partikel karbon diaktipkeun pikeun perawatan jero sareng ngabersihkeun gusi


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk Sikat huntu spiral areng
    Bahan bristle Kawat karbon
    Bahan cecekelan sikat pp + tpr
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0,01mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    Kawat sikat spiral anu diimpor: bulu multi sudut tiasa ningkatkeun wilayah kontak sareng permukaan waos sareng ngabantosan ngabersihan permukaan waos
    Bulu keras sedeng: bulu lemes sareng lemes langkung gampil ngabersihkeun piagam anu nekad tanpa ngarusak karét
    Non slip slip: desain streamline, cecekelan anu fleksibel sareng nyaman.

    Fungsi sikat huntu areng awi
    1. Unik Uap-buktina, antibakteri sareng kakuatan ngabodaskeun
    Bulu bulucun didamel tina areng awi bulu lemesna lemes. Dibandingkeun sareng bulu biasa, aranjeunna ngagaduhan kakuatan-buktina kuat, anti baktéri, sareng kakuatan adsorpsi, anu ngabantosan tetep bulu garing sareng ngirangan kasempetan baranahan baktéri. Bulu ogé ngandung ion aktif tina areng awi C, anu tiasa ngaleupaskeun ion oksigén négatip sareng sinar infra merah, gampang nyerat piagam dina permukaan huntu, sareng ngajantenkeun huntu langkung séhat sareng bodas.
    2. Gampang nyabut piagam waos
    Bula ngandung ion aktif tina areng awi C, anu gampang nyerep piagam dina permukaan huntu, janten huntu séhat sareng bodas. Diaméter tungtung bulu areng awi ultra-halus langkung alit tibatan bulu biasa, sareng éta tiasa nembus jero kana sela-sela rambut anu biasa henteu tiasa disentuh. Bulu areng awi lemes sareng nyerep super ngajaga karét tina karusakan.
    3. kakuatan super beberesih
    Sirah sikat huntu leutik langkung gampang pikeun noél permukaan waos, ningkatkeun gesekan, sareng gampang ningkatkeun kakuatan beberesih. Numutkeun ka pamariksaan sareng verifikasi ku lembaga anu berwenang: kamampuan ngabersihkeun sikat huntu areng awi nyaéta 10 kali tibatan sikat huntu biasa.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami