• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat huntu awi nganggo kawat nilon pbt

Pedaran pondok:

Kawat nilon kualitas luhur henteu ngarusak karét, sacara komprehensif miara kaséhatan karét, sareng henteu gampang murag. Sirah sikat ngadopsi desain ilmiah sareng modis pikeun nyaimbangkeun kakuatan leungeun sareng nyingkahan karusakan tina gusi. Gagang sikat huntu awi, perlindungan lingkungan, pantun, gagang saderhana, gagang kandel, cocog pikeun desain lontar.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk Sikat huntu awi
    Bahan bristle pbt
    Bahan cecekelan sikat Awi
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.127mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    Sikat huntu awi, sakumaha namina namina, didamel tina awi, anu ngagaduhan ciri tangguh, tahan maké, lemes sareng lemes.
    tékstur bahan
    Pakem sikat: ngagunakeun bahan baku awi anu unggul tina asal ékologis aslina
    Sikat rambut: serat awi degradable héjo sikat sikat rambut

    Fitur produk: 1. Henteu aya karusakan dina permén karét sareng enamel: bulu PBT anu ngandung karbon lemes sareng ngagaduhan struktur rambut dua lapis ilmiah. Bulu bulu anu saé pisan tina lapisan jero tiasa nembus kana huntu tanpa nganyenyeri gusi sareng enamel; lapisan luarna buleud Bulu sirah tiasa ngaleungitkeun tartar dina permukaan huntu. 2. Teu aya deformasi, abrasi rendah, panggunaan nilai: Bulu karbon anu ngandung karbon gaduh daya tahan anu hadé, tahan cahaya, tahan panas, résistansi abrasi sareng stabilitas dimensi, sareng daya tahanana ogé langkung unggul, sareng élastisitas henteu kapangaruhan ku pangaruh asor. 3. Ngaleungitkeun napas anu goréng sareng nyegah tumuh baktéri: Unsur karbon anu dilebetkeun kana garis sikat ngagaduhan seueur struktur microporous sareng kakuatan adsorpsi anu kuat, anu sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun napas bau sareng nyegah tumuh baktéri. 4. Pijetkeun gusi pikeun promosi kaséhatan permén karét: Béstis PBT anu ngandung karbon nahan sinar infra merah sareng ion négatip anu unik anu dikaluarkeun ku karbon, sareng sacara efektif tiasa ngurut gusi kanggo promosi kaséhatan permén karét.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami