• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat sikat huntu

Pedaran pondok:

Sikat sikat huntu urang tiasa disaluyukeun: warna, gaya, bahan, sareng sajabana Kami gaduh sababaraha taun mitra anu berpengalaman sareng stabil, alat-alat produksi maju, karyawan anu berpengalaman sareng sistem transportasi anu stabil.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk set sikat huntu
    Bahan bristle pa1010
    Bahan cecekelan sikat Awi / pp
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.127mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis sikat déwasa

    kauntungan:
    Kateguhan kuat sareng tahan maké, résistansi unik; lemes sareng lemes
    Bagian silang tina bulu awi ditutupan ku liang-liang elips ageung sareng alit, anu tiasa nyerep sareng ngejat sajumlah ageung cai langsung.
    Polifenol téh campuran dina bulu komposit tiasa maéhan baktéri asam laktat sareng baktéri karies gigi sanés anu aya dina sela-sela. Éta ngagaduhan pangaruh ngahambat kagiatan glukosa polimérase, janten glukosa henteu tiasa polimér dina permukaan baktéri, sahingga baktéri henteu tiasa ngajajah huntu sareng ngaganggu prosés pembentukan karies.

    Nyikat huntu mangrupikeun cara anu penting pikeun ngajaga kabersihan lisan. Sikat huntu unggal dinten mangrupikeun kabiasaan kabersihan anu saé. Ngawasaan metode leres nyikat tiasa ngaleungitkeun piagam sareng kokotor lemes. Kalayan bantuan épék sikat sikat gigi, éta tiasa ningkatkeun sirkulasi getih jaringan permén karét sareng keratosis jaringan épitél, Anu ngabantosan ningkatkeun pertahanan jaringan periodontal ngalawan iritasi lokal sareng ngajaga kasihatan gusi. Cara anu leres sikat nyaéta "metoda metik": Pasang ujung bulu sikat gigi di simpang gusi sareng makuta, pencét sakedik sapanjang arah waos (masihan permén karét), sikat huntu luhur ti luhur turun, sareng huntu handap tina handapeun. Sikat ka luhur; huntu payun disikat tina sisi jero, ku sikat huntu nangtung dina létah nyanghareup ka permukaan oklusal; permukaan jero, luar sareng oklusal tina ujung waos kedah disikat. Sedengkeun pikeun waktos nyikat, umumna 3 menit langkung saé, sahingga aya waktos cekap kanggo sikat sadaya bagéan huntu. .

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami