• 72bd8451eae1e7cc29bc12e9b91f5e6
  • 949a6b0411156f636800b90279695d8

Sikat huntu Awi Lemes Ramah Lingkungan

Pedaran pondok:

Sikat huntu awi ékologis ngahijikeun perlindungan lingkungan sareng antibakteri, anu cocog sareng konsép konsumsi ékologis konsumén modéren. Téktur awi tina sikat huntu awi éta sorangan tahan pisan. Nganggo awi salaku bahan baku, éta ngagaduhan bau irung anu jelas, sareng ramah lingkungan sareng biodegradable.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang
    Ngaran Produk Sikat huntu awi
    Bahan bristle nilon Filamén
    Bahan cecekelan sikat Awi
    Spésifikasi sikat buluan lemes
    Diaméter sikat 0.18mm
    tempat asalna jiangsu, Cina
    Warna ngaropea
    Jenis déwasa / murangkalih sikat

    Bahan
    Pakem sikat: Anggo awi moso kualitas luhur ti asalna ékologis aslina
    Bristles: serat awi biodegradable héjo komposit bulu
    kauntungan
    Kateguhan kuat sareng tahan abrasi, ketahanan anu unik; lemes sareng lemes
    Bagian silang tina bulu ditutupan ku liang-liang lonjong ageung sareng alit, anu langsung tiasa nyerep sareng ngejat sajumlah ageung cai.
    Campuran polifenol tèh dina campuran bulu ngandung baktéri asam laktat sareng bakteri karies gigi sanés anu tiasa maéhan baktéri asam laktat sareng baktéri karies gigi sanés anu aya dina waos. Éta ngagaduhan pangaruh ngahambat kagiatan glukosa polimérase sareng nyegah glukosa tina polimérisasi dina permukaan baktéri, sahingga baktéri henteu tiasa susuk dina huntu. , Sangkan prosés pembentukan karies kaganggu.
    Fitur
    Éta sikat huntu sapinuhna biodegradable, anu minuhan sarat ayeuna héjo, perlindungan lingkungan sareng karbon handap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami