Tentang Kami

bee523d63ebb4968fd2928824175e73

Kami parantos nyiptakeun produk-produk kecantikan pikeun anjeun

Kami Enyuan Travel Products Co., Ltd. Kota Huaian, Propinsi Jiangsu, Cina. Éta perusahaan skala ageung khusus dina produksi sareng penjualan produk perawatan lisan. Perusahaan didirikeun dina 2017. Saatos langkung ti tilu taun kerja keras sareng pamekaran, éta parantos gaduh kakuatan anu kuat. Ayeuna éta ngagaduhan tim produksi anu terampil sareng sanggup, sareng sagala rupa produk diékspor ka nagara luar negeri. Boga kabeungharan pangalaman perdagangan luar negeri sareng perpustakaan produk. Produk perusahaan kalebet sagala jinis sikat huntu palastik, sikat huntu awi, kerok létah, sikat interdental, sikat huntu tiasa dianggo, jst.

manufacturer

Perusahaan nutupan legana 5.000 méter pasagi, di mana daérah konstruksi langkung ti 4.000 méter pasagi. Aya langkung ti 100 padamel. Perusahaan ayeuna gaduh 40 mesin produksi kanggo sikat huntu awi. Tilu puluh mesin produksi sikat huntu palastik sareng séri fasilitas produksi kaamanan anu aya hubunganana. Sajumlah lini produksi kabentuk. Produksi sikat huntu sadinten tiasa ngahontal 200,000. Kaluaran taunan sikat huntu réngsé ngahontal 50 juta.

factory
aee0b40656e81e685d80411f597cc11

Ti saprak 2018, salaku réspon tina larangan palastik Éropa, perusahaan kami parantos nyaluyukeun arah industri internal perusahaan dina waktosna, fokus kana sikat huntu anu ramah lingkungan anu didamel ku awi. Perusahaan mimiti ngenalkeun lini produksi sikat huntu awi canggih internasional, sareng teras-terasan ngamutahirkeun mesin sareng nyaluyukeun jalur produksi. Ngan pikeun ngahasilkeun produk lisan anu langkung saé. Dina dua taun ka pengker, perusahaan parantos tiasa ngahasilkeun langkung ti 40 jinis sikat huntu awi sareng sikat interdental sareng produk gigi sanés. Produkna dijual ka dunya luar sareng nampi pujian bulat ti para nasabah. Urutan taunan sikat huntu awi tiasa ngahontal langkung ti 20 juta.

Perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun filosofi bisnis "inovasi réalistis, kualitas heula". Komitmen pikeun ngahasilkeun sikat huntu anu langkung saé pikeun ngalayanan konsumen.
Kami parantos nyiptakeun produk-produk kecantikan pikeun anjeun!